Skøyteskolen

Velkommen til TSK kunstløp skøyteskole!

Skøyteskolen trener på mandager (Leangen Arena) og onsdager (Dalgård). Påmelding til vårsemesteret her: www.tsk-kunstlop.no

Skøyteskolen er første trinn i grunnopplæringen i kunstløp, men gir også et godt grunnlag for å fortsette med andre skøyteidretter. Alle er velkommen, enten du har gått mye på skøyter eller prøver dem for første gang.

Skøyteskolen tilbyr opplæring i grunnleggende skøyteferdighet og har som mål at barna skal mestre skøytene og senere få glede av skøytegåing som rekreasjon og mosjonsidrett. Opplæringen legger vekt på lek og allsidige øvelser.

På skøyteskolen setter vi sammen treningsgrupper etter ferdighet. Dette prinsippet skal sikre at løperne trener sammen med løpere på samme nivå og får framgang sammen gjennom å øve på nye elementer. Så langt det er mulig vil gruppene settes sammen av om lag jevnaldrende barn. Når barnet har nådd opplæringsmålene for skøyteskolen, har klubben tilbud til videre opplæring i kunstløp på gruppene Kadett og Aspirant. Litt avhengig av alder, tar skøyteskolen ett til halvannet år.

Foreldre og løper vil få beskjed fra klubben om når en løper har nådd skøyteskolens ferdighetsmål og har mulighet for opprykk til Kadett/Aspirant.