Hilsen fra Thea

Kjære TSK!

Det er allerede gått tre uker siden jeg forlot Norge og flyttet til Lyon. Jeg synes derfor at det på høy tid å sende en hilsen til favorittklubben!

Som alle vet, har jeg byttet disiplin. Jeg trener derfor ikke på hopp og vanlige piruetter lenger. Jeg trener på alle trinnene som dere der hjemme gjør, men nå skal de gjøres med en spesiell knebruk, i en spesiell rytme og i et spesielt mønster på isen. Når man skal gå med en partner tett ved siden av seg, kan hver millimeter være avgjørende for om øvelsen ender i krasj eller i fin flyt.

Trenerne mine søker etter en partner til meg. I mellomtiden trener jeg litt med partner og litt uten partner. Når jeg trener med partner så er det med gutter som bor her i Lyon, men som ikke lenger går aktivt. Da trener vi både på trinn, men også de andre isdanselementene som løft, parpiruett og twissel. Jeg bruker tiden så godt jeg kan og prøver å absorbere så mye kunnskap som mulig fram til jeg får fast partner.

Når man går med en partner, er samarbeid utrolig viktig. Jobber man sammen vil man oppnå dobbel fart og kunne hjelpe hverandre med buer og skjær. Mister man rytmen, derimot, og kun tenker på seg selv, blir man kun gående i veien for hverandre og farten forsvinner umiddelbart.

Dette er noe å tenke på for dere der hjemme også! Samarbeid med isen, altså hopp når den trykker tilbake til deg i satsen. Samarbeid med deg selv, altså gi deg selv komplimenter og positive tilbakemeldinger. Samarbeid med treneren din, samarbeid med lagvenninner /lagkamerater og samarbeid med foreldrene dine. Da vil du og de rundt deg oppnå mye mer – og hvis ikke, så vil i alle fall all tiden du har lagt ned ha gitt deg positive opplevelser som du kan ta med deg videre.

Beste hilsen fra Thea!

Comments are Disabled