Skøytekretsen arrangerer Trener 1 kurs til høsten

IMG_2305Her finner dere invitasjonen til Trener 1 kurs i regi av STSK som skal arrangeres i Trondheim og Bjugn til høsten. Det vil være to helgesamlinger og i tillegg praksis.

 

Norge har unike bestemmelser og rettigheter når det gjelder barneidretten. Dette skal vi være stolte av. Her legges det vekt på at barna skal få en positiv opplevelse hver gang de er på trening. De skal ha det sosialt, ønske å prøve nye ting, føle seg trygge og ikke være redde for å feile. Rettighetene uttrykker de verdiene som ligger til grunn for barneidrettsrettighetene i Norge og er basert på FNs barnekonvensjon.

I Trener1-utdanningen fokuseres det på hvordan man kan legge opp læringen og deltakelsen for barna og samtidig gi deg som trener trygghet i at du gjør det som er rett for barna.

Trener1 er første nivå i Trenerløypa. Målgruppa er nybegynnere i trenerarbeid som ønsker å bli effektive trenere for barn. Utdanningen skal legge grunnlaget for trenerens basiskunnskaper og utøvernes basisferdigheter.

Sonja Hovinga er engasjert som trener/lærer for kunstløp. Kurset er også for hurtigløp og kortbane, og vil ha trenere/lærere fra deres grener.

Søknadsfrist 01. mai.

Comments are Disabled