TSK sommerleir!

Velkommen til TSK sommerleir!
Dette er en leir for alle, både aktive skøyteløpere/ konkurranseløpere, skøyteskolebarn og ungdom på begynnernivå. Det blir kunstløp, barmark, dans, lek og moro. Leiren foregår i Leangen ishall og på TSK huset rett bak ishallen.
For aktive kunstløperne/ konkurranseløpere vil det være 2-3 økter på is samt barmark/dans. For skøyteskolebarn og nybegynnere vil det være 1-2 økter på is daglig, samt dans eller barmarkstrening. Mulighet for leie av skøyter!

Mellom treningsøktene vil det være tid til lek og moro! Det vil være voksne tilstede som leder an i diverse aktiviteter inne eller ute, og passer på at alle har det bra. Servering av god lunsj og frukt/mellommåltid hver dag. Uka avsluttes med et show hvor foreldre og familier inviteres for å se noe av det vi har lært!

Vi har engasjerte og dyktige trenere som er sertifisert med NSFs trenerkurs eller høyere trenerutdanning.

Vi håper så mange som mulig har lyst til å leke seg på isen med oss i uke 26! Påmelding skjer via minidrett, følg lenke!

Skøyteskolebarn og nybegynnere melder seg på «skøytesommer», pris kr 2600.
Aktive løpere melder seg på «sommeris», kr 3200.
Det gis søskenmoderasjon på 400kr fra og med barn nr 2.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt på tsk.sommer@gmail.com eller på telefon 46620475, da kommer du til vår sommerleirgeneral, Torstein

Velkommen!

TSK sommerleir

TSK sommerleir

Comments are Disabled