Home/Sesongens konkurranser

Sesongens konkurranser

 

Is-sesongen varer vanligvis fra september til slutten av mars. I denne perioden gjennomføres flere konkurranser både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Lokalt kan aktive løpere delta i kretsstevner både på Leangen, i Fosenhallen i Bjugn og i Nordvest arena i Kristiansund. Nasjonale stevner arrangeres på flere baner over hele landet, både innendørs (Hamar/Vikingskipet og Stavanger/Sørmarka Arena) og et større antall utendørsbaner. Noen løpere deltar også i internasjonale stevner, enten gjennom kvalifisering eller ved at de er tatt ut på ulike nasjonale lag. I tillegg til dette kan også nevnes at det arrangeres bedriftsløp på Leangen hver mandag vinteren gjennom der en kan prøve seg på løp i litt mer uformelle former.

Nedenfor finnes linker til ulike terminlister som viser detaljer om hvilke stevner som arrangeres hvor og når:

Lokal terminliste for Skøytekretsen Midt-Norge

Nasjonal terminliste fra Norges Skøyteforbund

Terminliste for lokale bedriftsløp – (kommer)

 

Påmelding til stevner i kretsens regi gjøres via dette skjemaet:

Påmeldingsskjema for Skøytekretsen Midt-Norge

 

Samleside for terminlister fra Skøytekretsen Midt-Norge:

Samleside for terminlister, påmelding etc.

 

 

Relaterte artikler

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE

Vi trenger flere sponsorer.
Ta kontakt på kunstlop@tskskoyter.no hvis du vil samarbeide med klubben