Home/Resultater

Resultater

 

Skøytesporten er en veldig målbar sport, og tall har alltid vært en sentral del av sporten. Det er overraskende mange som fremdeles husker legendariske rekorder fra store skøyteløpere, og det å notere rundetider har vært en populær aktivitet for mange av oss under mesterskap på de store og kjente skøytebanene.

Hva er vel da mer naturlig enn at vi sørger for en resultatservice for alle skøyteinteresserte der ute. Her finner dere resultater fra lokale stevner, nasjonale stevner og mesterskap der våre løpere har deltatt, både innenlands og utenlands.

Her er et utvalg linker til et utvalg resultatsider:

Kretsens resultatsider

Skøyteforbundets resultatsider

Bedriftsløpenes resultatsider

 

Det finnes også flere internasjonale tjenester der det er oversikt over en mengde løp som foregår verden over, inkludert de norske stevnene. Her kan dere også søke opp enkeltløpere for å se deres meritter og personlige rekorder.

Speedskatingresults.com

Speedskatingnews.info

 

 

 

 

Relaterte artikler

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE

Vi trenger flere sponsorer.
Ta kontakt på kunstlop@tskskoyter.no hvis du vil samarbeide med klubben