Velkommen til NM / LM i Trondheim

Trondhjems Skøiteklub er arrangør av Norgesmesterskapet og Landsmesterskapet i kunstløp 2023 og har gleden av å invitere til mesterskapene i Leangen Arena i Trondheim.

Kjøp billett

Stevnearena:

Mesterskapene vil bli avholdt i Leangen Arena. Banestørrelsen er 26 x 60 meter. Ytterligere informasjon om sportsarena og veibeskrivelse vil bli lagt ut på hjemmesiden for NM/LM 2023. Besøksadressen til Leangen Arena er Tungaveien 3.

Elementskjema / Musikk

Løpere som har endringer på opplastet musikk og registrerte elementer må endre dette i NSFs stevnebase innen påmeldingsfristen 13. desember.

Akkreditering:

For deltakelse i NM skal gyldig norsk pass fremvises, alternativt gyldig utenlandsk pass og Clearance Certificate (CC) fra ISU eller eventuell bekreftelse fra NSF om dispensasjon. For deltakelse i LM må det fremvises legitimasjon, sammen med eventuell dokumentasjon på bosted i Norge pr 1. juli 2022 hvis man ikke har norsk pass.

Parkering/transport:

Stor parkeringsplass i tilknytning til arena.
Buss 12 eller 2 fra sentrum/stevnehotell. Se Sportity-appen og på hjemmesiden for NM/LM 2023 for info om stoppesteder og app for reiseveileder og billettkjøp. Søndag morgen settes det evt opp egen transport. Mer om dette på hjemmesiden for NM/LM 2023.

Trekning:

Elektronisk trekning vil foregå elektronisk torsdag 12.01. kl 20.00 med minimum 1 referee og 1 TC tilstede.

Kom og se på du også!

Kun et begrenset antall billetter.

Kjøp billett