Home/Konkurranser

Konkurranser

Påmelding til stevner gjør foreldre/løperne gjennom iSonen. Påmeldingsgebyret betales ved påmelding.

Oversikt over konkurranser finnes på terminlisten til Norges skøyteforbund.

Last ned appen Sportity, for å få varsel om når de ulike stevnene åpner for påmelding. Der er det også informasjon om hvilke klasser stevnet er for. Sportity kan lastes ned fra både google play og i app store.

Musikk og elementskjema må legges inn i MinIdrett i god tid før første konkurranse løperen deltar på. Små endringer trenger ikke å legges inn. Justeringer som endrer rekkefølgen på elementene, skal legges inn. Informasjon om hvordan dette gjøres, finner du på Norges skøyteforbund sine hjemmesider.

Husk å alltid ha musikken din på en minnepenn i tilfelle det er tekniske problemer på konkurransen.

Klubben sender trenere til stevner dersom det er mer enn tre påmeldte. Klubben er behjelpelig med å formidle trener fra en annen klubb som kan følge opp løperen på konkurranse, dersom TSK ikke sender egen trener. Dette betales av løperen selv.

Relevant informasjon finnes også på Skøyteforbundets hjemmeside.

Relaterte artikler

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE

Vi trenger flere sponsorer.
Ta kontakt på kunstlop@tskskoyter.no hvis du vil samarbeide med klubben