Kjerstyn Hall

Kjerstyn har siden 2022 vært hovedtrener i TSK kunstløp. Før hun begynte trenerkarrieren sin i USA, var hun en suksessrik nasjonal konkurrent på seniornivå, samt konkurransedanser på tvers av flere dansedisipliner (samtids, moderne, ballett, pointe, jazz og mer).

Kjerstyn har en bachelorgrad i helsevitenskap ved Boston University. Her konkurrerte hun også på kunstløpslaget som toppkonkurrent alle fire årene og vant fire individuelle nasjonale titler for universitetet. Både i senior- og juniorårene sine assisterte hun det kollegiale skøytelaget slik at de vant 2 landslagstitler. Kjerstyn har erfaring med koreografispesifikk coaching og teknisk coaching. Kjerstyn var regissør og hovedtrener for sitt eget kunstløpsprogram etter at hun ble uteksaminert i 2018. Hun fortsatte deretter å coache og koreografere individuelle utøvere i Boston og rundt i USA fra 2019-2022.

Kjerstyn har en spesiell lidenskap for koreografi og bevegelse på isen. Hun har sertifikat for Masters in Choreography Techniques-klassen gjennom American Ice Theatre, og har både undervist og konkurrert i dette internasjonalt. Hun har også mottatt prisen for «Most Diverse Body of Choreographic Work».

“My philosophy is person first, skater second, in which I take a very holistic approach to coaching where the mental and physical health of a skater is prioritized over results. In a world where there is so much pressure on people to be perfect, I want my skaters to strive for success and reach their full potential while embracing the imperfections along the way.”

Anita Olsvik

Anita Welde har vært engasjert i TSK kunstløp i mange år både som trener, hovedtrener, aktiv løper og i flere andre verv i klubben. Høsten 2022 går hun inn i sin 41. sesong som trener. Hun har også vært trener på flere sommerleirer i mange år.

Anita ble landsmester i sin klasse i 1980. Anita har dommerutdanning og trenerutdanning nivå 1 og 2 fra Norges Skøyteforbund. I tillegg har hun utdanning som personlig trener (PT), og har jobbet som gruppeinstruktør på treningssenter i 10 år. Hun deltar og har deltatt på flere andre kurs og seminarer og har flere ganger vært med på “Sammen mot toppen”. Anita har hatt deltakere kvalifisert til NM hvert år med gode resultater. Hun har også hatt løper på landslag i to år. Anita trener løpere på alle nivå og er hovedtrener for noen av disse gruppene.

Linda Johanne Welde

Linda Johanne Welde har vært engasjert i TSK kunstløp i mange år både som løper og trener. Linda har mange års erfaring som kunstløper selv, før hun satset på en karriere innenfor trenerrollen for å dele sin glede og kunnskap om sporten. Hun har trenerutdanning nivå 1 og 2 fra Norges Skøyteforbund og en rekke andre kurs som blant annet innebefatter anatomi, førsthjelp og bruk av lek for å utvikle motorikk hos barn. Hun har flere ganger vært med på “Sammen mot toppen”. Linda har trent løpere i alle nivåer. Hun har jobbet i flere kunstløpklubber i Norge. Hun har vært med på treninger på is, barmark, sommerleirer og konkurranser mm. De seneste årene har hun vært trener for konkurranseløpere fra cubs og oppover og hovedtrener for noen av disse gruppene.

Linda jobber som lærer og på treningssenter i tillegg til å være trener for TSK.

Andrea Nilsen

Andrea Nilsen startet som trener for TSK kunstløp høsten 2021. Selv drev hun aktivt med kunstløp i 10 år og deltok i NM/LM to ganger. Hun har trenerutdanning nivå 1 og 2 fra Norges skøyteforbund, i tillegg til 30 studiepoeng i idrett. Tidligere har hun jobbet for Bergen Kunstløpklubb hvor hun fra 2012-2016 var trener for løpere fra skøyteskole til cubs. I 2017 startet hun som trener for Ishavsbyen kunstløpklubb hvor hun senere ble hovedtrener og har hatt flere løpere med i NM/LM. Andrea er ivrig etter å lære mer og har flere ganger vært med på “Sammen mot toppen” og andre samlinger og kurs i regi av Norges skøyteforbund og Norges idrettsforbund for å kunne utvikle seg videre som trener.

Kaia Kleven

Kaia er aktiv løper i klassen junior A. Hun har jobbet som trener i TSK i rundt 6 år. Hun tok trenerutdanning nivå 1 gjennom Norges skøyteforbund i 2021. Kaia har vært trener på skøyteskolen siden 2016. I tillegg har hun de siste årene vært trener i diverse konkurransegrupper i klubben og hovedtrener for grupper på kadett- og aspirantnivå. Kaia ønsker å utvikle seg videre som trener.

Andrea Brostrøm

Andrea er aktiv løper i klassen Basic og har vært trener i TSK siden 2018. Hun tok trenerutdanning nivå 1 gjennom Norges skøytefobund i 2021. Hun har trent utøvere på skøyteskolen, kadettnivå, aspirantnivå, og konkurranseløpere. Andrea ønsker å lære mer og utvikle seg som trener. Hun er hovedtrener for grupper på kadett- og aspirantnivå.

Ina Kostova

Ina Kostova startet som ballettpedagog i TSK kunstløp i september 2019. Ina er fra Bulgaria. Hun er utdannet ballettpedagog og koreograf ved Academy of Fine Arts – Praha, Tsjekkia med Mastergrad i klassisk ballett. Ina har vært ballettpedagog og koreograf i Landslaget i rytmisk gymnastikk i Bulgaria. Hun har jobbet med rytmiske gymnaster fra Landslagene til Norge (Asker), Japan, Canada, Kina etc.  Ina har bred erfaring innen ballett pedagogikk og koreografi. Hun jobber med konkurranseløperne i TSK kunstløp.