Kjerstyn Hall

Kjerstyn har siden 2022 vært hovedtrener i TSK kunstløp. Før hun begynte trenerkarrieren sin i USA, var hun en suksessrik nasjonal konkurrent på seniornivå, samt konkurransedanser på tvers av flere dansedisipliner (samtids, moderne, ballett, pointe, jazz og mer).

Kjerstyn har en bachelorgrad i helsevitenskap ved Boston University. Her konkurrerte hun også på kunstløpslaget som toppkonkurrent alle fire årene og vant fire individuelle nasjonale titler for universitetet. Både i senior- og juniorårene sine assisterte hun det kollegiale skøytelaget slik at de vant 2 landslagstitler. Kjerstyn har erfaring med koreografispesifikk coaching og teknisk coaching. Kjerstyn var regissør og hovedtrener for sitt eget kunstløpsprogram etter at hun ble uteksaminert i 2018. Hun fortsatte deretter å coache og koreografere individuelle utøvere i Boston og rundt i USA fra 2019-2022.

Kjerstyn har en spesiell lidenskap for koreografi og bevegelse på isen. Hun har sertifikat for Masters in Choreography Techniques-klassen gjennom American Ice Theatre, og har både undervist og konkurrert i dette internasjonalt. Hun har også mottatt prisen for «Most Diverse Body of Choreographic Work».

“My philosophy is person first, skater second, in which I take a very holistic approach to coaching where the mental and physical health of a skater is prioritized over results. In a world where there is so much pressure on people to be perfect, I want my skaters to strive for success and reach their full potential while embracing the imperfections along the way.”

Linda Johanne Welde

Linda Johanne Welde har vært engasjert i TSK kunstløp i mange år både som løper og trener. Linda har mange års erfaring som kunstløper selv, før hun satset på en karriere innenfor trenerrollen for å dele sin glede og kunnskap om sporten. Hun har trenerutdanning nivå 1 og 2 fra Norges Skøyteforbund og en rekke andre kurs som blant annet innebefatter anatomi, førsthjelp og bruk av lek for å utvikle motorikk hos barn. Hun har flere ganger vært med på “Sammen mot toppen”. Linda har trent løpere i alle nivåer. Hun har jobbet i flere kunstløpklubber i Norge. Hun har vært med på treninger på is, barmark, sommerleirer og konkurranser mm. De seneste årene har hun vært trener for konkurranseløpere fra cubs og oppover og hovedtrener for noen av disse gruppene.

Linda jobber som lærer og på treningssenter i tillegg til å være trener for TSK.

Andrea Nilsen

Andrea Nilsen startet som trener for TSK kunstløp høsten 2021. Selv drev hun aktivt med kunstløp i 10 år og deltok i NM/LM to ganger. Hun har trenerutdanning nivå 1 og 2 fra Norges skøyteforbund, i tillegg til 30 studiepoeng i idrett. Tidligere har hun jobbet for Bergen Kunstløpklubb hvor hun fra 2012-2016 var trener for løpere fra skøyteskole til cubs. I 2017 startet hun som trener for Ishavsbyen kunstløpklubb hvor hun senere ble hovedtrener og har hatt flere løpere med i NM/LM. Andrea er ivrig etter å lære mer og har flere ganger vært med på “Sammen mot toppen” og andre samlinger og kurs i regi av Norges skøyteforbund og Norges idrettsforbund for å kunne utvikle seg videre som trener.

Kaia Kleven

Kaia er aktiv løper i klassen junior A. Hun har jobbet som trener i TSK siden 2016. Hun tok aktivitetslederkurs i 2019 og trenerutdanning nivå 1 gjennom Norges skøyteforbund i 2021. Kaia har vært trener på skøyteskolen siden 2016. I tillegg har hun de siste årene vært trener i diverse konkurransegrupper i klubben og hovedtrener for grupper på kadett- og aspirantnivå. Kaia ønsker å utvikle seg videre som trener.

Andrea Brostrøm

Andrea er aktiv løper i klassen Basic og har vært trener i TSK siden 2018. Hun tok aktivitetslederkurs i 2019 og trenerutdanning nivå 1 gjennom Norges skøytefobund i 2021. Hun har trent utøvere på skøyteskolen, kadettnivå, aspirantnivå, og konkurranseløpere. Andrea ønsker å lære mer og utvikle seg som trener. Hun er hovedtrener for grupper på kadett- og aspirantnivå.

Marianne Stålen

Marianne har vært aktivkunstløper siden 2005. Hun har vært med i både TSK og Asker kunstløpklubb. Fra 2012-2020 var hun en del av Norges Skøyteforbunds rekrutt-, junior- og seniorlandslag. Hun har deltatt i Nordisk 5 ganger, NM/LM 8 ganger og representert Norge i ulike internasjonale konkurranser. Hun tok trenerutdanning nivå 1 gjennom Norges skøytefobund i 2021. Marianne begynte som trener på skøyteskolen i Trondheim i 2014. Hun flyttet til Asker i 2016, hvor hun var trener og vikar for oppvisning- til juniorløpere samtidig som hun var aktiv løper. Etter at Marianne sluttet på kunstløp i 2020, har hun vært vikar i TSK for løpere på alle nivåer.

Ina Kostova

Ina Kostova startet som ballettpedagog i TSK kunstløp i september 2019. Ina er fra Bulgaria. Hun er utdannet ballettpedagog og koreograf ved Academy of Fine Arts – Praha, Tsjekkia med Mastergrad i klassisk ballett. Ina har vært ballettpedagog og koreograf i Landslaget i rytmisk gymnastikk i Bulgaria. Hun har jobbet med rytmiske gymnaster fra Landslagene til Norge (Asker), Japan, Canada, Kina etc.  Ina har bred erfaring innen ballett pedagogikk og koreografi. Hun jobber med konkurranseløperne i TSK kunstløp.

Aurora Krog

Aurora er aktiv løper i klassen Novice A. Hun har vært trener på skøyteskolen siden 2018. Hun tok aktivitetslederkurs i 2020 og gjennomførte trenerutdanning nivå 1 gjennom Norges skøytefobund høsten 2022. Aurora er nå trener på skøyteskolen og for voksengruppa. Hun er også medtrener på kadett- og aspitantnivå.

Dorthe van der Eijk

Dorthe er aktiv løper i klassen Debs A og har vært trener på skøyteskolen siden 2018. Hun tok aktivitetslederkurs i 2020 og gjennomførte trenerutdanning nivå 1 gjennom Norges skøytefobund høsten 2022. Dorthe er trener på skøyteskolen og på ung-gruppa. Hun er også medtrener på kadett- og aspirantnivå.

Ingrid Sætrom

Ingrid er aktiv løper i klassen Debs. Hun har vært trener på skøyteskolen siden 2018. Hun tok aktivitetslederkurs i 2020 og gjennomførte trenerutdanning nivå 1 gjennom Norges skøytefobund høsten 2022. Ingrid er trener på skøyteskolen og på voksengruppa.

Margrethe Sætrom

Margrethe er aktiv løper i klassen Debs og har vært trener i TSK siden 2018. Hun tok aktivitetslederkurs i 2020 og gjennomførte trenerutdanning nivå 1 gjennom Norges skøytefobund høsten 2022. Margrethe er trener på skøyteskolen og på ung-gruppa.